- Din lokale frisør
Balayage
by Anne-marie on November 22nd, 2016

BALAYAGE.

VI HA VÆRT PÅ KURS!
​DET VAR SÅ MORRO. SOM Å MALE PÅ HÅR :-)
​VI ØVDE PÅ DUKKEHODER, MED PENSEL-STOR-LITEN, MED SVAMP OG FORSKJELLIGE TEKNIKKER.
DET VAR GODT FOR OSS Å FÅ SE LITT SIKKLIG HVORDAN MAN SKAL GJØRE DET. DET ER HELDIGVIS INGEN FASIT, BORTSETT FRA AT DU MÅ VITE HVA DU GJØR OG HVORFOR.
(SOM ALT ANNET VI GJØR EGENTLIG ;-) )
LOTTE MYRSETH FRA BEL ETAGE ER BALAYAGE "EKSPERT" HUN KURSET OSS.
UTROLIG DYKTIG! OG NÅ BLIR VI DET OGSÅ. BARE Å BETILLE SEG TIME HOS OSS :-)
SÅNN SER DET UT MENS VI VENTER PÅ RESULTATET. SIKKELIG KLINETE ;-)
RESULTATET.
HER VISER LOTTE OSS EN RASK STYLING TEKNIKK.
ALLE FIKK VÆRT SITT DIPLOM/BEVIS PÅ AT VI HAR KIRS I BALAYAGE :-)


Posted in BEHANDLING, blankt hår, Frisør kurs og Inspirasjon, FRISKT HÅR, Hår og Skjønnhet, Krøller, LANZA, LANZA Healing Color, OLAPLEX, SOFIEMYR FRISØR, STERKT HÅR, Styling, Balayage, sunlights, striper    Tagged with balayage, Frisør salong Sofiemyr, sunlights, lysestriper, din lokale frisør kolbotn, frisør oppegård, lanza, Sexy hair, SOFIEMYR, Vakkert hår


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Brud (4)
FIXIT (6)
LANZA (36)
Sminke (7)
Styling (20)
Tilbud (19)
Vikar (2)
Tags
100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør