JANUAR TILBUD

VI VIL GJERNE SETTE PRIS PÅ DEG SOM KUNDE,
MED TO SPESIAL TILBUD DU BARE FÅR HOS OSS!
SER HER:

*PLUSS SPESIAL TILBUDET VI KJØRER NÅ I JANUAR, FÅR DU OGSÅ DISSE TILBUDENE :
PÅ PASTE OG SCULPT DRY CLAY.

PÅ SCULPT DRY CLAY KAN DU SOM KUNDE HOS OSS FÅ EN TIL 149,- OG TO TIL 239,-.
SÅ DA ER VALGET DITT :-)

SPESIAL TILBUD TIL VÅRE KUNDER :
*Velg mellom : Kjøp en id Hair Hard Gold wax og id Hair Extreme Titanium Wax Få en GRATIS Daily Clarifying Shampo .(Så langt lageret rekker!) KUN til 189,-

SPESIAL TILBUD TIL VÅRE KUNDER 2:
*Kjøp enten Roots Effect (rot skum) eller
Final Effects(hårspray) 
Få med den andre GRATIS på kjøpet. KUN til 239,-

Kjøp Paste få med liten. 239,-

*Kjøp Sculp Dray Clay :
En til 149,-   To til 239,-

SCULPT DRY CLAY PASSER TIL BÅDE DAMER OG MENN.
TILBUDENE REKKER SÅ LANGT VI HAR PÅ LAGER!

HUSK AT VI HAR ONLINE BOOKING OG VÅR EGEN APP.
HAR DU LASTET NED APPEN VÅR?
DET ER VELDIG ENKELT, OG DU KAN DA BESTILLE TIME HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST.
DU VIL OGSÅ KUNNE FÅ VÅRE TILBUD OG KAMPANJER RETT INN PÅ DIN TELEFON OG KAN FØLGE MED :-) 
SER HER HVOR ENLKELT DET ER :

LAST NED OG KOM I GANG :-) 

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør