MAKEUP

NÅ FÅR DU LAGT MAKEUP I VÅR SALONG.

VI GLEDER OSS VELDIG TIL Å KOMME I GANG! OG HÅPER DU SOM KUNDE VIL BENYTTE DEG AV DISSE TILBUDENE.
VI ØNSKER Å UTVIKLE OSS OG IKKE MINST UTVIDE VÅRE TILBUD TIL VÅRE KUNDER.
FRA 1.11.2013 FÅR DU HJELP TIL LAKKING AV NEGLER OG TIL Å LEGGE MAKEUP HOS OSS.
VI SKAL TA INN LITT SMINKE ETTERHVERT TIL SALG, VI TROR DETTE BLIR TOPP.
SMINKEN VI TAR INN ER BEKK MINERAL PUDDER FRA NORSKE LINDA WICKMANN.(HUN ER FAKTISK FRA SKI,DET ER GØY!)
OG MERKET ZANZUEL. -NATURLIG OG SILKEMYK SMINKE.
HER ER LITT "HISTORIE" :
 
-Siden oppstart i 1988 av kosmetolog Tone Cascampas har Zanzuel vært i sterk utvikling, og er i dag blitt en stor og profesjonell beauty serie, som til nå har vært distribuert gjennom frisør- og hudpleiesaloner.
Nå skal vi opp og ut, og Zanzuel is going green!
Zanzuel er i prosessen med å gjennomgå en total ansiktsløftning. I August 2009 lanserte vi våre to første økologiske leppestifter designet av “it” blogger Hanneli Mustaparta.
De inneholder ikke paraben, syntetiske fargestoffer, syntetisk parfyme eller den vanligste ingrediensen; bly.
Høsten 2010  lanserer vi et ECO sertifisert  løspudder i transparent og sol farge. Det blir også lansert 6 nye farger i våre økologiske leppestifter.

I 2012 kommer vi ut med en helt ny økologisk serie som vi i dag holder på å utvikle. Den vil bli banebrytende med de deiligste konsistenser og fantastiske farger! Produktene er ikke testet på dyr, men vi tester kontinuerlig på våre supermodell- og kjendisvenner!

Hva kjennetegner Zanzuèls produkter?
De føles og ser naturlig ut på huden, og har et stort spekter av friske farger og myke fuktgivende konsistenser med pleiende vitaminer & mineraler. De har en ekstra god og lang holdbarhet, og er alleergitestet.
Mineral Sheer Tint foundation.
Lett farget krem som gir glødMineral Sheer Tint Foundation.
Alles favoritt makeupkrem! En sensasjonell nyhet på markedet! Endelig en foundation som bokstavlig talt smelter inn i huden din.
En mineralbasert makeup krem som er spekket med vitaminer, mineraler, og lysreflekterende pigmenter, som jevner og gir en strålende hudfarge, -og ikke minst en ungdommelig glød. I tillegg så beskytter kremen mot skadelige UV stråler.
Inneholder solfaktor 20, vitaminer og mineraler. Produktet er hypoallergitestet.
Fargevalg; Light; For deg med en lys til medium hudtone.
Lys lett gul nyanse Natural glow for deg som har en litt kald medium undertone i huden.
Kald beige nyanse Medium; For deg med en litt gylden hudtone.
Medium/brun gylden nyanse - Solfaktor 20, vitaminer og mineraler
ØYENSKYGGE :
Delikat pudder kvalitet med ekstra lang holdbarhet. Inneholder vitamin E og solfilter.
Disse selges separat.
SMINKEBOKSER :
MINERAL MAKEUP:

BEKK mineralpudder
-En fuktighetsgivende pudderfoundation som bokstavlig talt smelter inn i huden, og gir en så fløyelsmyk, matt og jevn overflate som du ikke trodde var mulig!
Pudderet ser helt naturlig ut på huden, og selv i sollys vil det være vanskelig å oppdage at huden er sminket.
Bekk inneholder ikke Bismuth eller andre skadelige stoffer. Den fine konsistensen gjør at pudderet kan legges med både kost og pudderkvast.
Passer til alle aldersgrupper og hudtyper.
Også sensibel hud som trenger fukt og næring.
Finnes i 3 hudfarger og en Bronzer.
Ivory er den lyseste og har en lett gylden undertone.
Fair er neste farge, og her er det en lett rosa undertone.
Caramel er gylden og passer til en medium hudtone, og Bronzer er solpudder som gir glød til huden.
Bildet under her er fra bladet HENNE:
HÅPER DU OGSÅ BLE LITT INSPIRERT NÅ :-)
Se også om vår neglelakk på bloggen.

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør