Waves/ Curls er IN

NÅ SKAL VI HA KRØLLER- ENTEN FOR EN KVELD, ELLER PERMANENT. På store spoler.

HVORDAN LAGE KRØLLER?
-Krøller kan være store eller små, myke eller stramme.
Og selv om du selvsagt kan gå for mer permanente løsninger– ja, permanenten er til og med tilbake!!
– velger fortsatt mange å krølle håret bare innimellom.

Variert verktøy
Da er det greit å ha mange muligheter når det kommer til selve krølleverktøyet også.

*Krølltenger  er fortsatt den første metoden for mange når de skal krølle håret.

*Cera Wave Styler (Bølge tang) Lager flotte bølger i håret

*Varmruller er veldig enkle å bruke og gjør at krøllene holder seg godt, nettopp fordi de får sette seg når håret går fra varmt til kaldt.

*Pincurls eller fingerkrøller krever nesten ikke utstyr i det hele tatt. Bare hårklyper eller hårnåler og en god porsjon tålmodighet. (gjerne hjelp av en venninde...:-)

*Papiljotter er kanskje ikke kjempebehagelige å sove på, men krøllene sitter lenge og du kan få små, stramme krøller når du bruker denne metoden.

*Rettetenger er også fine å bruke til krølling av hår. Det er bare snakk om å vri litt på jernet, så er tanga du bruker til å rette håret en flott krølltang.

Slik gjør du det med rettetang:
1. Som alltid når du skal style håret med varme, anbefaler vi at du gir håret en god dusj med varmebeskyttende spray. La produktet tørke før du begynner krøllingen.

2. Del håret inn i seksjoner og fest resten av håret med en klype for å holde det unna den seksjonen du jobber med.

3. Klem rettetangen rundt håret ved roten, vri tanga enten 180 eller 360 grader og dra den langsomt ut lengden av håret. Vri gjerne litt på tanga når du kommer til hårtuppene, så får du krøllen helt ut i tuppene.

4. La krøllene avkjøles fullstendig før du gjør noe mer med dem. Håret setter seg i den formen det er når det går fra varmt til kaldt, så vent med stylingen til det er avkjølt. Ha gjerne på litt hårspray nå og la det tørke inn mens håret avkjøler seg.

5. Når alt håret er ferdig krøllet og avkjølt, kan du rufse i det med fingrene eller børste det med en hårbørste med naturbust for å få den ønskede effekten. Avslutt med hårspray eller gele.

Slik styler du det krøllete håret :
Når du er ferdig med krøllingen, kan du for eksemepel jukse deg til en kortere frisyre for en kveld, gå for en glamorøs bob eller bare la lokkene falle fritt nedover skuldrene. Skal du ha det kortere må du bruke gele og klemme det opp. Vil du la håret henge er det best med hår spray.
HER ER NOE AV HJELPE MIDLENE DU KAN BRUKE FOR Å FÅ KRØLLER :
Vi selger disse i vår salong.
Bølgetang-Gir deg Hollywood krøller på 1-2-3. Denne er lett for alle å bruke.
Rette tang - Gir deg bølger eller krøller. (Dette er bilde av mini rettetangen vår)
Cera Wand -krølltang-uten klemme. Man snurrer eller tvinner håret rundt. Gir alt fra korketrekkere til krøller. Finnes i tre str. Det er str på tangen som avgjør hvor store krøllene blir.
Mini Kreppe tang-  Skaper fylde og volume til tynt fint hår. Bruk den der du vil ha mer fylde/støtte. Brukes i hodebunn. Kan også brukes i hele håret for å Rocke opp frisyren. 
HUSK ALLTID å bruke varme beskyttende produkter når du skal bruke varme på håret!  Vi anbefaler at du rådfører deg med din frisør,så du får riktig produkt til ditt bruk.
PERMANENT-OMFORMING:
-Krøller kan være så mangt, når man sier ordet krøller så ser man for seg bestemor med kruspermanent. Sånn er det IKKE lenger :-)
I vår salong har vi permanent kunder, de vil stort sett ha volume eller myke krøller. De unge vil ha store krøller/bølger i håret.
Vi har forskjellig typer permanenter vi bruker på de forskjellige hår og ønsker.
Vil du ha krøller,bølger eller volume?
-Spør oss om råd og vi veileder deg frem til riktig resultat.
Krøller er in og det er gøy!
Ble du inspirert?
Vi er klare til å ta deg i mot :-)
Bestill time på 66802747 eller på Onlinebooking som er åpen 24 timer.

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør