ÅPNINGSTIDER SOMMER 2013

ÅPNINGSTIDER

ÅPNINGSTIDER SOMMER 2013
HER FÅR DERE EN OVERSIKT OVER VÅRE  ÅPNINGSTIDER DENNE SOMMEREN.

VI MÅ  HOLDE STENGT TRE LØRDAGER FOR Å FÅ KABALEN MED FERIE OPP.
MEN SOM "PLASTER PÅ SÅRET" HAR VI ÅPENT TO LANGDAGER I STEDET, ONSDAG OG TORSDAG. VI HÅPER MED DETTE AT ALLE BLIR FORNØYDE ;-)

ÅPNINGSTIDER:
FRA MANDAG 01.JULI-20.JULI(UKE 27,28,29) HAR FØLGENDE ÅPNINGSTIDER :

MANDAG      : 09.00-16.00
TIRSDAG       : 09.00-16.00
ONSDAG       : 10.00-18.00
TORSDAG     : 09.00-16.00
FREDAG        : 09.00-16.00
LØRDAG       : 09.00-14.00


FRA MANDAG 22.JULI-LØRDAG 10.AUGUST(UKE 30,31,32) HAR FØLGENDE ÅPNINGSTIDER :


MANDAG       : 09.00-16.00
TIRSDAG        : 09.00-16.00
ONSDAG        : 10.00-18.00
TORSDAG      :10.00-18.00
FREDAG         : 09.00-16.00
LØRDAG      : HOLDER VI STENGT
(LØRDAGER VI HAR STENGT 27.07 - 03.8 - 10.08)

FRA OG MED MANDAG 12.AUGUST HAR VI VANLIG ÅPNINGSTIDER IGJEN.

MANDAG,TIRSDAG,FREDAG  09.00-17.00
ONSDAG                                      10.00-18.00
TORSDAG                                     09.00-19.00
LØRDAGER                                  09.00-14.00


HER SER DERE HVEM SOM ER PÅ FERIE NÅR:
-ANNE-MARIE 27,28,29
-TINA. 28,29,30
-Trine 27,31,32
-ELLEN 30,31,32 

VI VIL MED DETTE ØNSKE ALLE VÅRE KUNDER EN RIKTIG GOD SOMMER!!!!

MVH
ANNE-MARIE, ELLEN, TINA OG TRINE.

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør