BESTILLING OG AVBESTILLING AV TIME.

BESTILLING OG AVBESTILLING AV TIME :

VI HAR FÅTT MANGE HENDVENNELSER FRA DERE PÅ MAIL OG FACEBOOK MELD ANG BESTILLING OG AVBESTILLING AV TIME, VI ER NÅ ONLINE OG HAR EGEN APP SÅ BESTILLING KAN DU GJØRE HER.

NÅR DET GJELDER AVBESTILLING SKAL DETTE OGSÅ VÆRE MULIG PÅ NETT HVIS DU HAR BESTILT TIME ONLINE.
HVIS IKKE MÅ DU RINGE SALONGEN Å AVBESTILLE TIMEN PR TELEFON. 66802747.

VI HAR SÅ MYE Å GJØRE I SALONGEN OG HAR IKKE TID TIL Å GJØRE DET VI SKAL + TA TELEFONER + OG SVARE DERE PÅ MELD/MAIL.
HASTER DET MED TIME BØR DU RINGE.
IKKE SIKKERT JEG HAR LEST MAIL/MELD FØR DAGEN ER OMME.
HÅPER VIRKELIG DERE HAR FORSTÅELSE FOR DETTE.

VI INNFØRTE ONLINEBOOKING OG APP  FOR Å LETTE LITT AV LØPINGEN VÅR OG FOR Å GI DERE KUNDER ET 24 TIMERSTILBUD. 
VI HÅPER DERE VIL BRUKE DETTE TILBUDET FREMOVER :-) DET ER SÅ SPENNENDE.
VI ÅPNER OGSÅ FOR AT MAN KAN BESTILLE ALLE TILBUDENE VI GIR VÅRE KUNDER.
HER ER DET VI TILBYR I VÅR SALONG:

DAME KLIPP-HERRE KLIPP-BARNE KLIPP-JUNIOR KLIPP-STUSS NAKKE,RUNDT ØRENE-MASKIN KLIPP-FARGE-MINI COLOR-LYSFARGING-BLEKING-STRIPER-HETTE STRIPER-FOLIESTRIPER-SKIMRING STRIPER-PERMANENT-HEADLINES-FARGE VIPPER OG BRYN-NAPPE/SKJÆRE BRYN-NY FRISYRE-OPPSETTNING-BRUDEOPPSETT-SKJEGGKLIPP-HÅRKUR-HÅRKUR MED HODEBUNNS MASSASJE-HULL I ØRENE-LAKKING AV NEGLER-VASK OG LEGG-VASK OG FØN-KUN VASK-

VI SELGER ØREDOBBER MED KIRURGISK STÅL,DETTE GJØR AT MAN IKKE FÅR NIKKELALLERGI.
DISSE ØREDOBBENE ER VELDIG FINE TIL DE SMÅ OG TIL DE SOM ER SENSITIVE.

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør