VI HAR BURSDAG. 01.02.2014. :-)

01.02.2014. Vi feirer 12 år!!! HURRA :-)

Det vil vi feire med DEG som kunde.
Vi har et spesial tilbud til deg som kunde i vår salong.
Dette fordi vi vil vise at vi setter pris på DEG!
Nå får du gratis balsam hvis du kjøper shampo.
Vi hjelper deg å finne riktig shampo og balsam til ditt hår.

(gjelder kun de som bestiller time i salongen og i hele februar)

Gjelder ALLE shampo og balsam i Healing LANZA serien og i LANZA KB2 serien.
Kjøp Shampo til 159,- eller 239,- eller 259,- Og få med balsam.
Verdi Fra 318,- eller 478,- eller 518,-

KJØP id HAIR VOKS OG FÅ MED CLARIFYING SHAMPO. 189,-
DETTE TILBUDET ER KJEMPE FINT TIL DERE GUTTA! Ikke la deg skremme av jenta på bildet ;-)
*gjelder til alle kunder, de som er i salongen og til de som kommer innom. 

HUSK : At du nå kan laste ned vår APP i APP Store. Da kan du bestille deg time når som helst. :-)

TUSEN TAKK Kjære kunde for at du bruker oss, og støtter nærmiljøet.
Vi hadde ikke klart det uten dere!
Vi håper vi får mange år sammen med dere her i salongen på Landerudsenteret.
Vi skal fortsatt gjøre alt vi kan, for å gjøre dere fine og fjonge på håret, og å ta godt vare på dere.
Og å ha den gode servicen dere fortjener.

Hjertelig hilsen
Anne-marie, Ellen,Tina, Trine, Isabel og Helene.(vikar)

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør