KURS 30.09.13

Krøller er sexy,villt og in :-) Lett og gjøre selv-Eller vi kan hjelpe deg. Enten for en kveld eller permanent.

Her ser vi beach curls. Det er stivere/tøffere krøller. Ha i gele/skum/Beach spray,spinn håret rundt og føn det tørt med diffuser.
- Håret bli surret opp i hårbånd. Tips: føn håret nesten tørt med hårskum i og snurr håret rundt hårbåndet. Gå til håret er tørt eller føn på det. Ta av hårbåndet.
Sånn er resultatet : Myke fine bølger.
Beach krøller : Ha i beach spray og litt hårskum/gele i håndkle tørt hår og føn med diffuser på svak varme til håret er tørt.
Her har de snurret håret rundt,og varmer med rettetang.
Resultatet :
Snurr og vri håret rundt krølltang, fest med hårnåler og avkjøl.
Her er resultatet :
Oppsettning med "pølser" 3 stk,for å få det høyt.
Modellen vedsinav er blitt kreppet, hele håret.
Alt håret skal festes over "pølsene".
Håret er kreppet. Før bilde :
(tips til å få mer volume /fylde i håret, bruk en mini kreppe tang inne ved rota og rufs til)
Tvinnet rundt på siden og satt opp.
Før bilde av lysfarging modell.
Det skal være kalde lyse nyanser. Gjerne med blått, grått eller violett.
OBS! pga blått lys fikk jeg ikke helt frem nyansen i fargen på modellen.
hun har en rosa stripe, trekant forann. med litt violett kaldt nyanse.
Hun ble kjempe tøff!
Modell med krøller er blitt krøllet med Cera Wand -krølltang-uten klemme i hele håret. så ble det gredd med natur børste og rufset til.
Modellen med rett hår viser farger. De mørke skal ha litt varme/røde farger. Gjerne litt tykke striper som glir inn i det andre håret.
Modellene er ferdig :-)
Som dere ser er alle typer krøller in i år. Fra "krus" til myke bølger.
HUSK:
- At krøllete hår krever mer pleie og fuktighet. Vi  hjelper deg å finne frem til "riktig" produkt.

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør