- Din lokale frisør
SMINKE-KURS KVELD
by Anne-marie on November 3rd, 2013

Vi hadde øvings kveld i salongen. Etter at Ellen var på kurs.Dette var gøy!Vi vil gjøre mer av dette :-)
Vi legger makeup på kunder fra 01.11.2013.

Vi hadde med egne modeller for å øve på. Tina,Trine,Ellen og Anne-marie.
Vi la litt forskjellig sminke. Hverdag og fest.
Ellen sin modell. Hun bruker ikke sminke til daglig, det er viktig å ta hensyn til når man skal sminke. Før bilde.
Trines modell. Hun er ung og tåler mer sminke på. Før bilde.
Tinas modell. Hun får fest sminke. Underveis bilde.
Ellens modell. Hun bruker ikke sminke til daglig. Før bilde.
Anne-maries modell. Bruker litt sminke til daglig. får fest sminke. Før bilde.
Ellens modell da hun var på helge sminke kurset. Fest sminke.


Posted in Bekk mineral pudder, Brud, Frisør kurs og Inspirasjon, Hår og Skjønnhet, Høstmote/hår mote, Landerudsenteret frisør, LANZA, Linda Wickmann, Produkter, Sminke, Styling, Zanzuel, Zanzuel sminke    Tagged with Landerudsenteret Dame og Herre Frisør, landerudsenteret frisør, landerudsenteret, din lokale frisør kolbotn, Frisørsalong Kolbotn, Sminke Kolbotn, Sminke Akershus, Sminke oppegård, Sminke Sofiemyr, Sminke Tårnåsen, frisør akershus, Bekk Mineral pudder, Linda Wickmann, frisør oppegård, Frisør salong Sofiemyr, frisør sofiemyr, LANZA Sofiemyr, sminkekurs, sminking


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Brud (4)
FIXIT (6)
LANZA (36)
Sminke (7)
Styling (20)
Tilbud (19)
Vikar (2)
Tags
100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør