HUSK FARSDAG - GAVETIPS :

PÅ SØNDAG ER DET FARS DAG. HER ER NOEN GAVETIPS:

DE FLESTE HAR JO DET MESTE I DAG, SÅ HVA MED Å GI FAR NOE HAN KAN BRUKE?
HER HAR VI LAGET EN LITEN TIPSE-LISTE :

- GAVEKORT PÅ KLIPP
-GAVEKORT PÅ HODEBUNNSMASSASJE
-STYLING
* RENATI WAX *PASTE *GELE *Id HAIR WAX*
-HÅRFARGE * TIL HJEMMEBRUK, SÅ INGEN SER HAN NÅR HAN FARGER HÅRET ;-)
-SHAMPO-BALSAM
-SPØRR OSS GJERNE OM TIPS OG RÅD  

Healing Style er den eneste serien med stylingprodukter som helbreder og styrker håret.
Alle produktene gir varmebeskyttelse og forhindrer at hårfargen blekner.
Avanserte teknikker gir langvarig holdbarhet uten å slå sprekker, flasse eller gi klebrige rester. 
SCULPT DRY CLAY : Kontroll 8 av 10 • Tørr stylingpaste • Matt • Sterk hold • Fyldighet og volum • Ikke fet • Formbar • Gir detaljer • Fargebevarende • Varmebeskyttende 260°C • UV-beskyttende - 100g 
SERIEN VÅR MOT HÅRAVFALL :
Disse produktene forlenger hårets tillvekstfase, gir dyptvirkende næring i tillegg til å reparere og minske hårtap/håravfall 3 ENKLE STEG:
STEG-1 STIMULATING SHAMPOO Tar bort talg, restprodukter og DHT.
STEG-2 STIMULATING CONDITIONER Gir næring til håret og stimulerer en sunn hårvekst.
STEG-3 STIMULATING HAIR TREATMENT Aktiverer hårsekkene slik at hårets fornyelsesprosess økes.
SERIEN VÅR MOT TØRR HODEBUNN,PSORIASIS,FLASS :
LANZA har nå kommet opp med et 3-stegs velværesystem for hår og hodebunn.
Produktene passer for tørr og flassende hodebunn og er med på å lindre, normalisere, helbrede og berolige hodebunnen. Produktene kommer i flotte 3-pakninger som inneholder:
STEG-1 SCALP CLEANSER: Inneholder naturlige og rensende ingredienser som forsiktig fjerner flass og andre urenheter, gjenoppretter fornyer og frisker opp både hår og hudebunn. Inneholder Keratin Protein for å gi deg et sterkt og skinnende hår, fri for sulfater, natrium og parabener.
STEG 2 SCALP CONDITIONER Inneholder de fineste naturlige ingredienser for å effektivt hjelpe tørr og flassende hodebunn, en beroligende blanding av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser bidrar til en komfortabel, sunn og balsansert hodebunn med riktig fuktighetsnivå. Inneholder Keratin Protein for å gi deg et sterkt og skinnende hår, fri for sulfater, natrium og parabener.
STEP-3 SCALP TREATMENT Lindrer raskt hår, hud og hodebunn med de fineste og mest pleiende plantene. Denne allsidige, leave-in behandlingen beroliger hår og hodebunn. Uten parabener, gluten og natriumklorid.
REF :
Shampo for normalt hår med Tamanu olje som tilfører fuktighet til både hud og hår.
PLEIENDE SHAMPO FOR NORMALT HÅR.
KOLLAGEN PULVER, GIR ØKT HÅRVEKST PÅ HODET.
ANBEFALT DOSE DE 30 FØRSTE DAGENE ER 2 POSER OM DAGEN.
 mM Kollagen inneholder kollagen hydrolysat som tilfører viktige byggesteiner til kroppens egen produksjon av nytt og styrket hår.
En pose mM Kollagen røres lettest ut i en kopp varm drikke, som kaffe eller te. mM Kollagen er lukt og smakfri. Anbefalt daglig inntak er 1 - 2 poser (2,5 - 5g) pr dag. mM Kollgagen inneholder kun marine kollagen peptider, og er ikke tilsatt noen tilsetningsstoffer. Ingredienser: Marint kollagen hydrosalt (fra fisk) Dosering: 1-2 poser (2,5-5 gram) pr dag Næringsinnhold per 100 gram Energi 400 kcal Protein 100 g Karbohydrat 0 Fett 0 Næringsinnhold per 5 gram.

 Hårtap kan skyldes fysisk skade av håret eller av hårsekkene, men er som oftest et resultat av forandringer i den naturlige vekstsyklusen til håret.
I noen tilfeller er hårveksten forstyrret av en forbigående situasjon, for eksempel en kjemisk ubalanse eller stress. 95 % av tilfellene av hårtap hos både menn og kvinner har imidlertid en genetisk årsak. Den mest utbredte formen for hårtap er vanlig skallethet, androgen alopecia. Hårsekkene i de områdene som er disponert for å bli skallete har en arvelig følsomhet for en av kroppens normalt forekommende kjemiske forbindelser som heter dihydrotestosteron (DHT), og som omdannes fra testosteron i huden. Uten at man med sikkerhet kan si hvorfor, vet man at genetisk følsomme hårsekker skrumper inn når de utsettes for DHT. Etter hvert som hårsekkene blir mindre, blir hårets vekstfase kortere og hvile- fasen lengre. Hårene blir lysere, kortere og mindre rotfaste, og de slutter etter hvert å vokse helt. Midlertidig hårtap kan oppstå dersom kroppen utsettes for et eller annet sjokk, som f.eks. ekstremt stress, alvorlige infeksjoner, hormonforstyrrelser, tung-metaller, faste, forstyrrelse i skjoldbruskkjertelens funksjon (rammer særlig kvinner), immunologiske forstyrrelser eller sterke medisiner,dårlig kosthold.
HEALING STYLE URBAN MOLDING PASTE :
Gir struktur og fyldighet • Kontroll 6 av 10 • Matt vox • Utmerket for tynt og fint hår • Gir struktur og fyldighet • Holdbart volum • Til tørt eller håndkletørket hår • UV-beskyttende • Fargebevarende • Varmebeskyttende 260°C • pH 5,5 200 ml 
CONTOUR FIBER CREAM :
• Kontroll 6 av 10 • Samler hårstrå til fleksible og kreative former •Glans • Separerer og definerer • Fleksibel struktur • Farge- bevarende • Varmebeskyttende 260°C • UV-beskyttende - 100ML
ULTIMATE GEL:
Ultimate Gel - 200 ml • Kontroll 10 av 10 • Hard gele for maksimal støtte • Ideelt for wet-look og korte frisyrer • Alkoholfri • Hverken fliser eller sprekker • Tørker raskt • Fargebevarende • Varme-beskyttende 260°C • UV-beskyttende.
Id HAIR : Gir håret skarphet, separasjon og langtidshold. Vaskes lett ut med varmt vann. 100 ml 
MED DETTE ØNSKER VI ALLE DERE PAPPAR DER UTE EN RIKTIG GOD FARSDAG!

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør