OLAPLEX

OLAPLEX BEHANDLING.


DU HAR SIKKERT HØRT OM OLAPLEX, DA DENNE BLE LANSERT I NORGE I APRIL 2015 TOK DET HELT AV!
VI HER I SALONGEN VAR SKEPTISKE, ER DET VIRKELIG BRA? VI HADDE JO HØRT OG LEST MYE OM DEN. MAN SKAL JO VÆRE LITT SKEPTISK OGSÅ...

NÅ HAR VI HATT DEN I ET HALVT ÅR OG VET DU HVA? VI ER SÅ FORNØYD!! OG DEN FUNKER.
ALDRI HAR HÅRET BLITT SÅ BLANKT OG FINT ETTER BLEKING OG PERMANENT FØR, FARGEN BLIR OGSÅ EKSTRA BLANK. KUNDENE MERKER STOR FORSKJELL DE OGSÅ.
DET ER SÅ GØY!


HVA ER OLAPLEX?

Mange tror det er en farge eller et blekemiddel, men det er det altså ikke.
Olaplex er et tilsetningsstoff man legger i fargen eller blekingen, eller bruker i forbindelse med andre kjemiske behandlinger som feks permanent, antipermanent og keratinbehandlinger. Olaplex trenger inn i hårets innerste kjerne og binder sammen linkinger i håret. Den reduserer skadene på håret og gjør så ikke håret knekker under den kjemiske behandlingen. Håret blir også merkbart sterkere ved bruk av OLAPLEX.

OLAPLEX ER EN SALONG BEHANDLING SOM BESKYTTER HÅRET UNDER KJEMISK BEHANDLING, DEN REDUSERER SKADENE PÅ HÅRET, KOBLER SAMMEN DISULFIDBININGENE (SS-BINDINGENE) SOM BLIR BRUTT NED GJENNOM DEN KJEMISKEBEHANDLINGEN.
OLAPLEXEN GJØR SÅ HÅRET IKKE KNEKKER UNDER BEHANDLINGEN OG GJØR SÅ HÅRET BLIR STERKERE.
UTEN OLAPLEX BLIR HÅRET MER ØDELAGT, MER SLITT OG MER LIVLØST.

OLAPLEX ER EN TRE STEPS BEHANDLING.
Steg 1 og 2 får du KUN i salong, steg 3 kan du kjøpe med deg hjem for å bevare den gode kvaliteten på håret som du får i salongen.

OLAPLEX ER FRI FOR
-SILIKON
-SULFATER
-PHTHALATES
-DEA
-ALDEHYDER
-PARABENER
-GLUTEN
-IKKE TESTET PÅ DYR.


Bestill OLAPLEX neste gang du skal ta en kjemisk behandling!
 

Kilder og bilder fra: OLAPLEX Norge på facebook.
 www.frends.no 
 

TIPS!
Bruker du en hårkur som du får anbefalt til ditt hår, virker kuren bedre etter at du har tatt olaplex.
1.Skyll håret godt (bruker du olje og liknende vask håret)
2.Håndletørr og ha i olaplex. la virke i minst 10 min.
3.Skyll ut olaplex
4.Vask håret to ganger.
5.Håndkletørr
6.Ha i den hårkuren håret ditt trenger. la den virke.
7.Skyll ut hårkur og du er ferdig ;-)

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør