- Din lokale frisør
OVERSIKT OVER ANSATTE :
by ANNE-MARIE. on September 8th, 2016

HER SER DU OSS SOM JOBBER PÅ SOFIEMYR FRISØR.
 

Det er viktig å ta kunden på alvor, og det er vi opptatt av hos oss.
Vi elsker jobben vår og å gjøre deg fin på håret.
Hos oss er alle velkommen, ung som gammel.
Alle har rett til å bli sett og hørt.
Vi er her for å hjelpe deg og å gi deg best mulig råd.

Unn deg selv litt hverdags luxus, bestill time til hår kur, da får du kur med massasje, godt for hår, kropp og sjel ;-), lakk av negler eller hva med hjelp til å legge makeup? ​Vi har nå tatt inn jane iredale makeup i vår salong.

Velkommen skal du være.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG.

Julie, Trine, Tina, Ellen, Anne-marie.
VI HAR STORT UTVALG AV SMINKE FRA jane iredale.


Posted in Friskt hår, Hår og Skjønnhet, Hår pleie, Håravfall, Hårpleie, Hårpleie råd, Høstmote/hår mote, Kosttilskudd, LANZA, LANZA Healing Color, Nytt navn, online booking, Online timebestilling, SOFIEMYR FRISØR, Styling, Tilbud, blankt hår, FIXIT, jane iredale, mineralsminke, Sminke, Sofiemyr Frisør, vakker hud, vinylux, sofiemyr    Tagged with SOFIEMYR FRISØR, Frisør salong Sofiemyr, LANZA Sofiemyr, SOFIEMYR, oppegård frisør, din lokale frisør kolbotn, frisør kolbotn, frisør akershus, FRISØR GREVERUD, LANZA HEALING, Frendsnorge


0 Comments

Leave a Comment


Kategorier
Brud (4)
FIXIT (6)
LANZA (36)
Sminke (7)
Styling (20)
Tilbud (19)
Vikar (2)
Tags
100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør