KOSTTILSKUDD

HÅRAVFALL-HÅRVEKST :

Visste du at 52% av oss opplever håravfall i perioder? Og at tallet er økende på grunn av medisinske tilstander, legemidler og en eldre befolkning?

mM Kollagen :
mM Kollagen er et spesialtilpasset kosttilskudd for naturlig vekst og fornyelse av håret.
Vi har utallige eksempler på både kvinner og menn som har fått både mer og tykkere hår med mM Kollagen. I tillegg ser vi meget gode virkninger på hudproblemer.
mM Kollagen inneholder kollagen hydrolysat som gir viktige næringsstoffer til kroppens egen produksjon av ny og styrket hårvekst. Det unike med mM Kollagen er at det både til-fører kroppen kollagen og i tillegg øker kroppens naturlige produksjon av kollagen.

Her er litt info/fakta opplysninger :

Vi har fått utallige eksempler på både kvinner og menn som har fått både mer og tykkere hår.

I tillegg ser vi meget gode virkninger på hudproblemer.
Det unike med dette kosttilskuddet er at det i tillegg til å tilføre kollagen også øker kroppens naturlige produksjon av kollagen.
 E.T Hårstudio i Bergen er en av mange salonger som har fått positive tilbakemeldinger fra kunder som er kvitt en rekke hudproblemer også, selv psoriasis ser ut til å bedre seg ved inntak av dette kosttilskuddet.
” mM Kollagen er nesten for godt til å være sant” synes Sandra, daglig leder på E.T.
mM Kollagen er et spesialutviklet kosttilskudd for naturlig fornyelse av håret.

mM Kollagen inneholder kollagen hydrolysat som tilfører viktige byggesteiner til kroppens egen produksjon av nytt og styrket hår.
En pose mM Kollagen røres lettest ut i en kopp varm drikke, som kaffe eller te.
mM Kollagen er lukt og smakfri. Anbefalt daglig inntak er 1 - 2 poser (2,5 - 5g) pr dag.
mM Kollgagen inneholder kun marine kollagen peptider, og er ikke tilsatt noen tilsetningsstoffer.
Ingredienser: Marint kollagen hydrosalt (fra fisk) Dosering: 1-2 poser (2,5-5 gram) pr dag Næringsinnhold per 100 gram Energi 400 kcal Protein 100 g Karbohydrat 0 Fett 0 Næringsinnhold per 5 gram (2 poser) Energi 20 kcal Protein 5 g Karbohydrat 0 Fett 0
HÅR :
Håret spiller en stor rolle for hvordan vi oppfatter både oss selv og andre. Vårt valg av frisyre er - på samme måte som påkledningen - et personlig signal til omverdenen. Vi har hår alle steder på kroppen - unntatt inne i håndflatene og under føttene. Hårets form varierer fra tykke krøllete lokker på hodet til tynne, spinkle kroppshår. Den synlige delen av håret heter hårskaftet.
Men håret har begynt sin vekst under huden lenge før det blir synlig. Hvert enkelt hår er forankret i hårløken, som er den nederste delen av selve hårroten.
Hårroten ligger i hårsekken som er en 3-5mm fordypning i huden. Den delen av håret som ligger nederst i hårsekken er mykt, mens håret blir stivere etter hvert som det vokser opp gjennom hårsekken. Etter hvert som hårcellene kommer lenger og lenger vekk fra produksjonscellene og ernæringskilden, papillen, omdannes de til et hardt materiale som kalles keratin. Hele 95% av håret er laget av keratin - og er det samme materialet vi finner i negler og i dyrehover.
Selve hårskaftet består av tre lag: skjellaget, fiberlaget og hårmargen.
Den ytterste delen av hårskaftet er skjellaget som består av brede keratinflak som ligger taklagt i flere (5-15) lag. Mønsteret på skjellaget kan variere fra person til person, nesten som fingeravtrykk.
Fiberlaget ligger innenfor skjellaget og er også bygd opp av keratin.
Den innerste delen av hårskaftet er margen og inneholder runde celler som det ofte er luft i mellom.
Fiberlaget utgjør den vesentligste delen av hårskaftet, og består av avlange celler. Det er disse cellene som bestemmer hårets farge. De inneholder det pigmentet (melanin) som er avgjørende for om vi blir lyshåret, mørkhåret, rødhåret, osv. Jo mer melanin-pigment håret inneholder, desto mørkere er håret. Lys- og rødhår-ede mennesker har relativt lite melanin.

HÅR OG ERNÆRING :
Inntak av kollagen hydrolysat er påvist å kunne øke og styrke hårvekst.
Grunnen til dette finner man hos kroppens egne produksjonsceller - fibro-blastene. Fibroblastene har to hovedfunksjoner – produksjon og organisering av bindevev (kollagen), og kommunikasjon med andre celler ved signal- overføring mellom cellene.
Kollagen hydrolysat er også påvist å kunne øke kroppens dannelse av nye fibroblaster, og øker på den måten produksjon av kollagen i bindevevet i huden. I tillegg spiller altså fibro- blaster en meget sentral rolle for hårvekst. ”Produksjonssenteret” for ny hårvekst ligger i papillaen nederst i hårroten.
Papillaen består av fibroblaster som sender signaler for økt celledeling i cellene nederst i hårroten slik at håret vokser. Store papillaer med høy konsentrasjon av fibroblaster har bedre vekstlag enn små, og gir derfor tykk-ere og kraftigere hår. Jo fortere cellene nederst i hårroten deler seg, desto fortere vokser håret.

HÅRETS VEKST :
Hårløken er den nederste delen av håret, og hvor det begynner veksten på sin vei “opp mot lyset”. På bunnen av hver hårsekk stikker papillen opp fra den underliggende huden. Dette er en tapp med en “lue” av spesielle produksjonsceller, fibroblaster. Fibroblastene sender signaler til cellene nederst i hårløken slik at disse stadig deler seg. Det er dette som gjør at håret kan vokse, altså ved at cellevev skyves oppover etter hvert som det blir dannet nye celler. De nye cellene spesialiserer seg og blir så til hår. Cellelaget som ligger ovenfor papillaen og som deler seg som del av produksjonen av nytt hår kalles ofte vekstlaget eller grolaget. Store papillaer har bedre vekstlag enn små papillaer, og gir derfor tykkere og grovere hår enn små papiller.
Jo fortere cellene deler seg, desto fortere vokser håret. Små blodårer som leder inn til papillaen forsyner cellene i vekstfasen med næring, bl.a. i form av aminosyrer som cellene setter sammen til proteiner.
Håret vokser ikke hele tiden, men i vekstfaser.
Ca. 90 prosent av hode-hårene er til enhver tid i en vekstfase, den anagene fasen.
I denne perioden, som varer fra to til seks år, vokser hodehåret gjennomsnittlig én centimeter i måneden. De resterende 10 prosent av hodehårene er i en hvilefase, den telogene fasen, som varer i to-tre måneder.
Når hvilefasen er over, mister man de hvilende hårene. De faller ganske enkelt ut av hårsekken og blir erstattet av nye spirende hårstrå. Det er helt normalt å miste omkring 100 hår hver dag. Alle kjenner til det fra hår i hårbørsten eller i avløpet på badet.

HÅRTAP :
Hårtap kan skyldes fysisk skade av håret eller av hårsekkene, men er som oftest et resultat av forandringer i den naturlige vekstsyklusen til håret.
I noen tilfeller er hårveksten forstyrret av en forbigående situasjon, for eksempel en kjemisk ubalanse eller stress. 95 % av tilfellene av hårtap hos både menn og kvinner har imidlertid en genetisk årsak.
Den mest utbredte formen for hårtap er vanlig skallethet, androgen alopecia.
Hårsekkene i de områdene som er disponert for å bli skallete har en arvelig følsomhet for en av kroppens normalt forekommende kjemiske forbindelser som heter dihydrotestosteron (DHT), og som omdannes fra testosteron i huden.
Uten at man med sikkerhet kan si hvorfor, vet man at genetisk følsomme hårsekker skrumper inn når de utsettes for DHT. Etter hvert som hårsekkene blir mindre, blir hårets vekstfase kortere og hvile- fasen lengre. Hårene blir lysere, kortere og mindre rotfaste, og de slutter etter hvert å vokse helt.
Midlertidig hårtap kan oppstå dersom kroppen utsettes for et eller annet sjokk, som f.eks. ekstremt stress, alvorlige infeksjoner, hormonforstyrrelser, tung-metaller, faste, opphold i bruk av p-piller, barnefødsel, forstyrrelse i skjoldbruskkjertelens funksjon (rammer særlig kvinner), immunologiske forstyrrelser eller sterke medisiner.
Dårlig kosthold, skader fra frie radikaler og mangel på antioksidanter kan også spille en rolle. Kvinner blir dessuten ofte noe tynnere i håret under og etter overgangsalderen. 
mMkollagen pulver,passer til både kvinner og menn.

Vi har tre pakk med Kollagen på tilbud nå til KUN 990,-!
(så langt lageret rekker)

Healing Nourish-Minsker hårtap/håravfall

Disse produktene forlenger hårets tillvekstfase, gir dyptvirkende næring i tillegg til å reparere og minske hårtap/håravfall
 3 ENKLE STEG: STEG-1 STIMULATING SHAMPOO Tar bort talg, restprodukter og DHT.
STEG-2 STIMULATING CONDITIONER Gir næring til håret og stimulerer en sunn hårvekst
STEG-3 STIMULATING HAIR TREATMENT Aktiverer hårsekkene slik at hårets fornyelsesprosess økes.


ÅRSAKER TIL HÅRAVFALL

Noen vanlige årsaker til hårtap hos kvinner er:

Genetiske anlegg
Hormonelle forandringer
Graviditet
Fødsel
Bruk av diverse legemidler


Den vanligeste årsak til hårtap hos menn er:

Genetiske anlegg (DHT) Dihydrotestosterone

95% av menn håravfall/hårtap foråraskes av DHT.

DHT produseres av enzym som omdanner testosteron till DHT.

DHT angriper hårsekker og hindrer vekst som igjen fører til håravfall.

ANAGEN 7 SYSTEM

L’ANZA har nå funnet en løsning helt uten bivirkninger. L’ANZAs forskere har nemlig funnet et system der håret behandles i vekstfasen (anagen). De har lagt vekt på 7 områder som må behandles innenfor vekstfasen. Disse syv viktige fokusområdene er at produktene:

Hemmer DHT (viktigst for menn).
Aktiverer vekstfaktorer
Stimulerer hårsekkens utvikling
Booster sirkulasjonen
Akselererer dannelsen av nye celler i hodebunnen.
Motvirker irritasjon.
Kontrollerer mikroorganismer
Utifra disse 7 områdene har forskerne laget en shampoo, en conditioner og en treatment:

STIMULATING SHAMPOO 

Tar bort talg, restprodukter og DHT

STIMULATING CONDITIONER 

Gir næring til håret og stimulerer en sunn hårvekst

STIMULATING HAIR TREATMENT 

Aktiverar hårsekkene slik at hårets fornyelsesprosess økes


TESTRESULTATENE TALER FOR SEG SELV

Testresultatene blant kvinner og menn som har brukt disse tre produktene er fantastiske:

TESTRESULTAT KVINNER (30 dager):

83% fikk fyldigere hår

88% fikk økt tetthet i hårstråene

85% opplevde at de fikk tykkere hår

TESTRESULTAT MENN (30 dager)

70% fikk fyldigere hår

72% fikk økt tetthet i hårstråene

65% opplevde at de fikk tykkere hår
KORT OPPSUMERT: HVORFOR VELGE L’ANZA NOURISH?

• Produktene forlenger hårets tillvekstfase.

• Produktene gir dyptvirkende næring.

• Produktene reparerer og minsker hårtap/håravfall

Her er det bare å komme i gang, hva har du å tape? ;-)

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør