LANDERUDSENTERET DAME OG HERRE FRISOR

Landerudsenteret frisør * litt om oss :-)

LANDERUDSENTERET FRISØR-Litt historie om oss. 

Frisørpartneren AS
 

Ta vare på hårfargen :

Husk å alltid benytte frisørens kompetanse slik at du får riktig diagnose på håret ditt og ikke ødelegger det med gale og dårlige butikkprodukter. Hva er poenget med å betale for en ny, flott og glansfull hårfarge hvis du ikke tar vare på den når du kommer hjem fra frisøren?


 - Jeg ønsker ikke at kundene mine skal ødelegge håret med butikkprodukter, det er ingen hemmelighet at frisørprodukter er mye bedre og jeg er derfor alltid ærlig ovenfor kundene mine, ærlighet varer lengst, forteller daglig leder på Landerudsenteret Frisør Anne-Marie Bustnes.

Det er ikke uten grunn at frisører har fire års utdannelse og at fargeteori er en stor del av pensumet. Anne-Marie er opptatt av at alle bør benytte seg av frisørens ekspertise, spesielt etter en fargebehandling og kjemiske behandlinger.

- Ikke la de fine frisørfargene gå til spille. For å bevare fargen hjemme er det veldig viktig å bruke fargebevarende produkter. Ellers kan man oppleve at fargen vaskes fortere ut og bli blass.

Gjennom hele året har de forskjellige tilbud på produkter fra LANZA. Følg med på hjemmesiden  Landerudsenteretfrisor.no eller på Facebook siden. De legger ut tilbudene her.


Hun presiserer at det å bruke riktige produkter ikke bare er viktig når du har farget håret, men at alle bør benytte kompetansen til frisørene og få anbefalt de rette produktene for sin hårtype. 

- Ønsker du for eksempel en kort, lett og rufsete sveis, nytter det ikke med produkter som tynger håret, forklarer Anne- Marie

Landerudsenteret frisør fører L´ANZA som er ledende innenfor profesjonelle hårprodukter. L'ANZA er også det første firmaet som bruker en revolusjonerende formula som leger håret. 
Gir håret diagnose

På Landerudsenteret Frisør er samtalen frisørene har med kundene før en behandling alltid i fokus. 

- Å få gitt håret en "diagnose" før man setter i gang er alfa omega. Det er mye som skal tas hensyn til og vi ønsker å bruke kompetansen vår til å gi kundene et best mulig resultat. Denne kompetansen får du verken i en butikk eller i et parfymeri. Det er ingen som stopper deg når du kjøper en hjemmefarge og gir beskjed om håret ditt er skadet og bør kures først eller at du ikke alltid bør bruke samme farge i rot og spiss, sier Anne-Marie.

På Landerudsenteret bruker de LANZAs 3 i 1 farger.

- Dette fargesystemet gjør at vi kan lage både glansvask, minicolor og klassisk permanent hårfarge med en og samme nyanse. Er håret ditt bleket og skadet i tuppene, er det mulig å bruke glansvask der mens vi kan bruke en klassisk permanathårfarge i den friske etterveksten, forklarer Anne-Marie.


Anne-Marie forteller at noen ganger så bør håret kures både før, under og etter en fargebehandling.

- Her i salongen bruker vi kurer ved vasken som vi spesilatilpasser hver enkelt kunde ved hjelp av en unik blanding mellom proteiner og fuktighet. I tillegg selger vi en leave-in kur som heter Trauma Treatment. Denne kuren kan brukes både før og etter at håret farges, og i tillegg oppi selve fargeblandingen, forklarer Anne-Marie som har vært lidenskaplig opptatt av hår så lenge hun kan huske. 

En salong for hele familien

Helt fra hun krøllet og stylet naboens hår som 10-åring har hun hatt et ønske om å drive egen frisørsalong. Dette ønske ble oppfylt for 11 år siden da hun kjøpte salongen på Landerudseteret. Ønsket og drømmen har hele tiden vært å drive en kreativ salong for hele familien, som alle føler seg velkommen til. 

- Jeg synes det er viktig at kunden tas på alvor uansett alder, en 3-åring eller en 90-åring får samme service her hos oss, forteller Anne-Marie som i dag har utallige familier hvor både barna, foreldrene og også besteforeldrene er faste kunder i salongen.

Frisørene går jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert om hårmoter.


Mye markedsføring

Veien til en fast og stabil kundegruppe har vært lang og Anne-Marie har selv stått utenfor matbutikkene i området og delt ut flyers. Markedsføring gjennom lokalannonser og i senere år også på Facebook har gitt resultater, mens Frisørpartneren er på besøk en mandagsmorgen er det allerede mange kunder på plass. Anne-Marie serverer nytraktet kaffe fra store krus og tonen mellom frisører og kunder er vennskapelig og spøkefull. Å forlate salongen og gå ut i snøføyken frister lite, men undertegnede må dessverre videre.

Carina Molvik
Frisørpartner A/S

Vi gjør mer enn å klippe ditt hår.
Hos oss får du det lille ekstra og vi gir alltid vårt beste for at du skal bli fornøyd.

Siden vi setter kunden i fokus synes vi dette er viktige ting i vårt møte med alle våre kunder :
-Å være Moderne, oppmerksomme, lyttende, vennlige, entusiastiske, profesjonelle og serviceinnstilte.

Vi er kjent for god service,god atmosfære og fornuftige priser. Målet vårt er å tilby deg som kunde det beste innen mote/trender, teknikker, hårpleie og styling produkter.


Hos oss kan du også  få hull i ørene, vi napper/former bryn, farger vipper og bryn, samt at du kan få hårkurer eller hodebunns massasje. Vi kan også ta hodebunn analyse på deg.

Vi har permanent, krøller, bølger, headlines og extension striper. Og vi klipper og farger akkurat slik du ønsker.

For bruder så har vi også oppsettinger. 

Vi har også online bestilling og vår egen APP, så nå kan du bestille deg time når som helst og hvor som helst :-) 
Vi har lagt ut så alle våre behandlinger er tilgjengelig på nett. 

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør