Neglelakk-Vinylux

VI HAR FÅTT INN NEGLELAKK. Vinylux - Mange flotte farger!  Sitter i 7 dager, med den spesielle overlakken.

INTRODUKSJONS TILBUD!!! VI LAKKER FOR DEG. NÅ 190,- BESTILL ONLINE.
Vi har fått inn neglelakk til hjemmebruk. Neglelakk - Vinylux   
Det er i samme gate som Shellac. Litt om Shellac :

Shellac er en unik teknologi og en profesjonell salong tjeneste. Shellac er den første hybride lakken med UV³ teknologi som noensinne har blitt presentert. Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gelè. Den sitter feilfritt i 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.


Neglelakk - Vinylux :

Fra grunnleggeren av CND Shellac presenterer vi en helt ny neglelakkserie med ny og revolusjonerende teknologi ingen har sett maken til, VINYLUX POLISH SYSTEM! Lakkserien kommer i 62 farger hvorav 40 av fargene matcher de mest solgte fargene i CND Shellac. Ingen underlakk er nødvendig da fargene er selvheftene til negleplaten og overlakken gjør at VINYLUX har ukelang holdbarhet ved eksponering for naturlig lys. Med dette systemet sparer du både tid og penger, da du kun trenger farge og overlakk. Og som det ikke var nok, lakken tørker på KUN 10 minutter, utrolig!

Vinylux Color Coat :

Vinylux Color består av to ulike mekanismer for å opprette festeevne uten missfarging. Den første delen er festeevneakseleratorer, som er utformet for å forankre lakken direkte til keratin og danne en barriere for å hindre pigmentene fra å komme i kontakt med negleplaten. Den andre delen er den raskt tørkene formelen som er utformet for ytterligere å lukke pigmentene inn på en mer permanent basis for å danne en film av farge. Dette stopper enhver transport av pigment ned til negleplaten. Altså er ingen Base Coat nødvendig!

                                                                       

Vinylux Top Coat

VINYLUX Top Coat har en helt ny innovative Pro-light teknologi som gjør at den blir mer holdbar ved eksponering for naturlig lys. Overlakken gulner ikke over tid. Ved bruk av systemet Vinylux Polish er tørketid KUN 10 minutter. Fjernes med vanlig negle-lakkfjerner, men for en mer effektiv fjerning anbefales CND Nourishing Remover på en pads for å etterlate negleplaten i en fantastisk kondisjonert tilstand.•Ukelang holdbarhet

 •Tørker på 10 minutter

 •Selvheftende Color Coat

 •Økt holdbarhet ved eksponering i
   naturlig lys

 •Spar tid og penger da ingen Base  
   Coat er nødvendig.

PÅFØRING AV VINYLUX COLOR - FRANSK MANIKYR

1. Rist flasken med valgte Vinylux Color i en rosanyanse for å blande innholdet.

2. Påfør et tynt, jevnt lag på hver negl med Vinylux Color i valgte rosafarge og forsegle frikanten.

a. Ta penselen opp av flasken og dra den langs flaskehalsen for å ta av overflødig lakk.

b. Start parallelt med naturneglen og plasser penselen midt på neglen litt fra eponychium.

c. Forsiktig skyv penselen opp mot eponychium og ut mot den ene siden og følg neglen opp langs sidekanten og trekk helt ut.

d. Løft penselen og gjenta på den mottatte siden, og avslutt med de samme stegene for å lakkere i midten.

e. Forsegle hvert strøk med et sveip foran på frikanten for å sikre slitasje i front.

3. Påfør et strøk til med samme fremgangsmåte hvis et man ønsker et mer dekkende utseende.

4. Påfør et tynt lag med hvit Vinylux Color på neglens frikant, i en buet smilelinje for å fremheve neglens form. Bruk to strøk om nødvendig. 
     Eventuelt perfeksjoner smilelinjen med gelepensel dyppet forsiktig i IPA.

5. Ta frem flasken med Vinylux Top Coat, rist flasken for å blande innholdet..

6. Påfør et tynt, jevnt lag på hver negl med Vinylux Top Coat og forsegle frikanten.

7. Vinylux tørker på 8½ minutter og tørketiden reduseres ytterlige ved bruk av SolarSpeedSpray. Avslutt med SolarOil når lakken har tørket.
Stikk innom salongen å ta en titt på vårt utvalg :-) Lakken koster kun 159,-

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør