FAKTA OM LANZA produkter

Visste du dette om våre produkter?

FORPAKKNINGER AV RESIRKULERT MATRIALE

L'ANZAs flasker og kartonger er produsert av gjennvunnet forbrukermatriale.
Vi oppmuntrer forbrukerne til å gjennvinne tomme beholdere.

RESEPT FOR EN REN LUFT

L'ANZAs produkter inneholder ingen ingredienser som bryter ned ozon og de oppfyller alle miljøregler.

BESKYTTELSE AV DE GLOBALE REGNSKOGER

L’ANZA jobber for å bevare jordens regnskoger gjennom å gi bidrag til disse regionene.

HØYESTE KVALITET OG SIKRE INGREDIENSER

L’ANZAs ingredienser er testet og godkjent av statlige myndigheter verden over og globale vitenskaplige samfunn,
inklusiv det amerikanske matvaretilsynet FDA (u.s. Food and Drug Administration) og kosmetikkforeningene CTFA
(Cosmetic,Toiletry and Fragrance Association) og CIR (Cosmetic Ingridient Review). Sikkert for mennesker og jorden.

L’ANZA bruker ingen ingredienser som kan være skadlige for menneskers helse.

INGEN DYREFORSØK

L’ANZA er stolt over å være på dyrevernorganisasjonen PETA`s (People for the Ethical treatment of Animals)
liste over firmaer som støtter bruken av resepter og produkter som er frie for grusomheter mot dyr.

SERTIFISERT ORGANISK

Botaniske stoffer som produseres uten sprøytemiddler, giftige kjemikalier eller petrokjemiske gjødningstoffer er sertifisert organiske av statlige myndigheter.

VEKSTER FRA VILLMARKEN

Botaniske stoffer fra villmarken, bl.a. regnskogen i Amazonas, de tropiske øyene i Polynesia, fjellene i Kina og India.
Kommer direkte fra naturen.


L'ANZA er det eneste hårpleieselskapet som produserer "healing" produkter. At håret er friskt er ikke bare viktig for å skape en frisyre eller stil, men avspeiler også en persons skjønnhet og helse.
Vår leverandør:
Lanza EP Norway AS, Torget 12, 1830 Askim, Tlf.: 69 88 98 88, E-post: [email protected]
LANZA KB2 kommer med ny innpakkningtS i løpet av høsten 2013. 

No Comments


Recent

Archive

Categories

Tags

100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør