- Din lokale frisør
by anne-marie on January 13th, 2022

Sliter du med hårtap og føler du mister mer enn ca 150 hårstrå pr dag? Tynt hår? Eller gått igjennom graviditet, en stressfull periode, traumatisk opplevelse? Da er denne serien for deg
Denne serien hjelper til med å stoppe håravfall, reparerer håret, og styrker ødelagt hår med sine aktive ingredienser

Special hair loss shampo :
En luksuriøs kaviar-basert sjampo for å styrke svakt og tynt hår, for sunt og revitalisert hår. Den eksklusive formelen leverer viktige næringsstoffer direkte til hårsekken. Forsterket med multi-vitamin 8 complex for å forebygge hårtap. 
Brukes sammen med hårvannet Bio-regenerative, dette skal brukes intensivt i 21 dager, helst morgen og kveld.  

Bio-regenerative: En overnight sjokkbehandling av kaviar og over 20 aktive ingredienser som bekjemper hårtap. Den bidrar til å behandle og forebygge håravfall.
De aktive ingrediensene trenger inn i håret og hodebunnen og bidrar til å stimulere, aktivere og forlenge hårets vekstfase. Den forbedrer mikrosirkulasjonen i hodebunnen, og gir dermed næring til røttene som bidrar til å øke hårvekst og bekjempe aldring.
Hvordan bruke:
Bruk 1/3 av flasken før leggetid på hodebunnen i tørt eller fuktig hår.
Masser til det er helt absorbert.
La de aktive ingrediensene trenge inn i håret over natten. Fortsett med den vanlige rutinen din dagen etter. Håret blir ikke fett eller tungt.

Extreme Caviar
Restructuring Luxe Serum
Et hårmirakel. Laget av kaviar som intenst reparerer skadet hår med et glansfullt resultat. 
Vinneren av Harper’s Bazaar Beauty Awards 2012. 
Et leave-in serum forsterket med en blanding av vitaminer, aminosyrer og peptider som regenererer håret fra innsiden og ut. Beskytter mot varme stylingsverktøy.
Eliminerer frizz og gir glans.


by ANNE-MARIE on January 20th, 2017

OLAPLEX -Behandling.

REVOLUSJONEN OLAPLEX
*Skrevet av Anette Lislerud Frends AS*

Olaplex er på alles munn om dagen, men HVA er egentlig Olaplex og hva er det som gjør det så fantastisk?
 
Olaplex er en aktiv ingrendiens, som ikke inneholder silikon, sulfater, phtalater, DEA, aldehyder, og ikke er testet på dyr. At det er en aktiv ingrendiens betyr at den jobber i håret, i motsetning til en ikke-aktiv ingrendiens som kun påvirker feks holdbarhet, lukt eller farge på selve produktet.
Olaplex finnes i tre ulike utgaver.
Olaplex No.1 Bond Multiplier: No1 er et flytende Olaplex-konsentrat, som tilsettes i alle kjemiske behandlinger i salong.
Olaplex No.2 Bond Perfector:  Inneholder litt mindre konsentrat og er i kremform, noe som gjør at man lettere kan fordele den i håret, slik at man er helt sikker på at alt håret er mettet. Denne påføres i vasken i salong etter at din farge/bleking er skyllet ut.
Olaplex No.3 Hair Perfector: Denne kan du kan kjøpe med hjem. Den er også i kremform, og er enkel å fordele i håret. Det er ikke sånn at Olaplex-behandlingen du gjør hos frisøren er bortkastet hvis du ikke kjøper No3, men resultatet varer lenger. Man kan også kjøpe No.3 selv om man IKKE har hatt en Olaplex-behandling hos frisøren først.
 
 
Hva gjør Olaplex for ditt hår?
Olaplex tillater frisører å gjøre noe de aldri har kunnet gjøre før: pleie håret mens det utsettes for en kjemisk behandling. Man lærer mye om hvordan håret trenger pleie etter en kjemisk behandling, men det har ikke tidligere vært et produkt på markedet som pleier håret MENS det behandles. Og det er det Olaplex gjør. Verken mer eller mindre.
Olaplex kan IKKE gjøre deg lysere, IKKE gi deg lengre hår, og IKKE trylle.
 
Hvordan virker Olaplex?
Inne i hårstrået finnes det tusenvis av bindinger som holder håret ditt sammen, og når disse bindingene brytes blir håret svakere. Mange av bindingene linkes sammen igjen - over tid, men langt ifra alle. Men på den tiden håret klarer dette selv kan det ha blitt så skadet at det ryker av. Og det er her Olaplex kommer inn i bildet. For Olaplex klarer og reparere disse bindene MYE raskere, og du kan derfor forhindre at det begynner å ryke i utgangspunktet.
Hvis håret ditt allerede er svakt betyr det at enda en kjemisk behandling kan ødelegge håret ditt. Derfor brukes Olaplex i farge-, bleke-, permanent- og keratinbehandlinger. For at håret skal skifte form eller farge, MÅ disse bindingene midlertidig brytes. Med Olaplex i blandingen betyr dette at mens den kjemiske behandlingen bryter opp bindingene i håret ditt, lenker Olaplex dem sammen igjen.
MEN: Om håret ditt allerede er på vei til og ryke, og du vil gjøre en ny kjemisk behandling, må du huske at det er fortsatt kunnskapen til frisøren din som veier tyngst. Hvis frisøren din sier at det ikke kommer til å gå, så er ikke det for å være sikker på at håret ditt ikke ryker av. Olaplex er en forsikring, men ingen garanti.
 
Er effekten av Olaplex permanent?
Både ja og nei. Bindingene som repareres av Olaplex er reparert "for alltid", men når du vasker håret, føhner, retter det ut eller tar en ny kjemisk behandling brytes andre bindinger. Dette skjer hele tiden, og derfor kan bruke ikke Olaplex én gang og regne med at virkningen varer evig. På grunn av dette er det at vi anbefaler å bruke No.3 Hair Perfector minst en gang i uken hjemme.
 
Hvorfor anbefaler frisøren meg andre produkter i tillegg Olaplex?
Olaplex reparerer hårets kjemiske bindinger, og KUN dette. Men håret trenger også flere "næringskilder". Balansen mellom fuktighet og proteiner må også være slik den skal være,  for det er også en del av oppbyggingen av hårstrået.
 
-----
 
*vanlige misoppfatninger om Olaplex:

Selv med hundretusenvis av brukere over hele verden, er det fortsatt informasjon om Olaplex som blir forvrengt eller misforstått. Vi gjør vårt beste med Olaplex App, Olaplex brukergruppe, YouTube og alle andre verktøy tilgjengelig for å utdanne både kunder og stylister likt. I dag vil vi gjerne ta opp topp 5 misoppfatninger av Olaplex.

* Olaplex No.2 / No.3 er ikke en balsam. De er ikke ment å gi mykhet til håret eller gi en kosmetisk effekt. No.2 og No.3 er begge fortsettelser av Olaplex tjenesten med samme virkestoff som No.1. Dette er i forskjellige former og konsentrasjoner for ulike bruksområder. Både No.2 og No.3 arbeider med å reparere ødelagte disulfidbindinger i håret uten kjemiske tjenester som arbeider mot dem. Du må fortsatt bruke sjampo og balsam umiddelbart etter.

* Sjamponering før påføring av No.2 vil ikke påvirke behandlingen negativt. I den orginale bruksanvisningen skrev vi shamponèr etter som et tidsbesparende tiltak. Hvis du er mer komfortabel med sjamponering etter farge eller lightener, kan du gjøre det. Du vil så påføre No.2 etter dette og gre gjennom grundig. La virke i 10-20 minutter og skyll, sjampo igjen (om nødvendig) og condition.

* Bruk av No.2 i mellom farge / lysningsbehandlinger, spesielt når lysnet to ganger, er ekstremt viktig. No.1 legges direkte i lightener i løpet av den første runden for å redusere skade, men den kan ikke stoppe all skade. No.2 bør brukes umiddelbart etter for å fortsette reparasjonen av disulfidbindingene og styrke håret før andre behandling. Legg No.1 til andre Lightener eller farger. Skyll (eller sjampo) og følg med andre No.2 behandling for å reparere skaden via den andre lysningbehandlingen. Ved å ikke bruke No.2 i mellom, fortsetter  skaden av lighteneren som kan og vil resultere i brudd hvis riktige forholdsregler ikke blir tatt.

4. Bruk av Olaplex No.3 krever ikke bruk av No.1 og No.2.
No.1, No.2 og No.3 alle har samme virkestoffet, Bis-Aminopropyl diglycol dimaleate, i ulike former og konsentrasjoner for ulike bruksområder.

VI ANBEFALER ALLE VÅRE KUNDER Å FÅ OLAPLEX I KJEMISKE BEHANDLINGER SOM GJØRES HOS OSS, DETTE FOR Å HJELPE TIL Å REDUSERE SKADE PÅ HÅRET (som du leste over her)
​det koster litt ekstra men det er det verdt!

Takk for at du leste :-)

by ANNE-MARIE on December 16th, 2016

MANDAG  19.12     09.00-18.00
​TIRSDAG    20.12    09.00-1800
​ONSDAG    21.12   10.00-18.00
​TORSDAG  22.12     09.00-19.00
FREDAG    23.12      09.00-16.00

​VI ØNSKER DERE EN RIKTIG FREDFULL OG GOD JUL!


ROMJUL:
TIRSDAG 27.12    09.00-17.00
ONSDAG 28.12    09.00-17.00
​TORSDAG 29.12  10.00-18.00
FREDAG OG LØRDAG HOLDER VI STENGT PÅ GRUNN AV VARETELLING.
BESTILLING AV TIMER KAN DU GJØRE ONLINE VIA HJEMMESIDEN ELLER FIXIT APP.

​VI ØNSKER DERE ET RIKTIG GODT NYTT ÅR!
​TUSEN TAKK FOR AT DU STØTTER NÆRMILJØET.
HJERTELIG VELKOMMEN TILBAKE I 2017.

​VIKTIG MELDING :
*15 ÅRS JUBILE I 2017!!!*
VELKOMMEN TIL FEIRING ONSDAG 01.02.2017.

​VI SERVERER KAFFE, KAKE OG MASSE GODE TILBUD.
​HÅPER DU TAR DEG TID TIL Å FERIE LITT MED OSS :-)
FØLG MED FOR MER INFORMASJON NÅR DET NÆRMER SEG.by Anne-marie on November 22nd, 2016

BALAYAGE.

VI HA VÆRT PÅ KURS!
​DET VAR SÅ MORRO. SOM Å MALE PÅ HÅR :-)
​VI ØVDE PÅ DUKKEHODER, MED PENSEL-STOR-LITEN, MED SVAMP OG FORSKJELLIGE TEKNIKKER.
DET VAR GODT FOR OSS Å FÅ SE LITT SIKKLIG HVORDAN MAN SKAL GJØRE DET. DET ER HELDIGVIS INGEN FASIT, BORTSETT FRA AT DU MÅ VITE HVA DU GJØR OG HVORFOR.
(SOM ALT ANNET VI GJØR EGENTLIG ;-) )
LOTTE MYRSETH FRA BEL ETAGE ER BALAYAGE "EKSPERT" HUN KURSET OSS.
UTROLIG DYKTIG! OG NÅ BLIR VI DET OGSÅ. BARE Å BETILLE SEG TIME HOS OSS :-)
SÅNN SER DET UT MENS VI VENTER PÅ RESULTATET. SIKKELIG KLINETE ;-)
RESULTATET.
HER VISER LOTTE OSS EN RASK STYLING TEKNIKK.
ALLE FIKK VÆRT SITT DIPLOM/BEVIS PÅ AT VI HAR KIRS I BALAYAGE :-)

by ANNE-MARIE. on September 8th, 2016

HER SER DU OSS SOM JOBBER PÅ SOFIEMYR FRISØR.
 

Det er viktig å ta kunden på alvor, og det er vi opptatt av hos oss.
Vi elsker jobben vår og å gjøre deg fin på håret.
Hos oss er alle velkommen, ung som gammel.
Alle har rett til å bli sett og hørt.
Vi er her for å hjelpe deg og å gi deg best mulig råd.

Unn deg selv litt hverdags luxus, bestill time til hår kur, da får du kur med massasje, godt for hår, kropp og sjel ;-), lakk av negler eller hva med hjelp til å legge makeup? ​Vi har nå tatt inn jane iredale makeup i vår salong.

Velkommen skal du være.
VI GLEDER OSS TIL Å SE DEG.

Julie, Trine, Tina, Ellen, Anne-marie.
VI HAR STORT UTVALG AV SMINKE FRA jane iredale.

Kategorier
Brud (4)
FIXIT (6)
LANZA (36)
Sminke (7)
Styling (20)
Tilbud (19)
Vikar (2)
Tags
100% fornøyd garanti Anti frizz Bekk Mineral pudder Brazilian frizz out Bølgetang CADIVEU PROFESSIONAL CADIVEU Cadiveu scandinavia Cadiveu skandinavia Ceramic straightener EMERGENCY SERVICE FAB Tattoos FAKTA OM LUS FIXIT FRISØR GREVERUD FRISØR Farge behandling Farsdag Fixit timebestilling Flash tattoos Flass Frendsnorge Frisør follo Frisør salong Sofiemyr Frisørsalong Kolbotn Healing Care Healing Nourish LANZA Healing Oil Combing Cream Healing Oil Lanza Healing Remedy Healing Smooth Healing Styling Helse og skjønnhet HÅRAVFALL Hår og Skjønnhet Hår produkter Hår vask Håravfall Hårmote høst Hårspray Hårtap Høstmote Id hair wax Id produkter Introduksjonstilbud Keratin kur Keratinbehandling Krøller Krøllete hår Krølltang LANZA HEALING LANZA Healing Color LANZA KB2 LANZA Norge LANZA PASTE LANZA PRODUKTER LANZA STYLING LANZA Sofiemyr LANZA TILBUD LUSE SESONG LUS Landerudsenteret Dame og Herre Frisør Linda Wickmann Lysfarging NYHET Ny jobb? OLAPEX OLAPLEX Olje Oppussing Landerudsenteret frisør Psoriasis Rett hår Rettetang SKOLE START SOFIEMYR FRISØR AS SOFIEMYR FRISØR SOFIEMYR SOMMERTID SOMMERÅPENT SUNDT HÅR Sexy hair Sminke Akershus Sminke Kolbotn Sminke Sofiemyr Sminke Tårnåsen Sminke oppegård Sofiemyr frisør Styling produkter Styling tips Tattoo Tilbud LANZA Tørrhodebunn Urban Molding paste lanza Vakkert hår Vakkre hender Vi pusser opp 2014 Zansuel akershus ansatte balayage balsam for håret balsam beachwawe blondthår brud og oppsett brudeoppsett follo brudeoppsett greverud brudeoppsett hellerasten brudeoppsett kolbotn brudeoppsett oppegård brudeoppsett tårnåsen brudesminke brud din lokale frisør kolbotn ekstremkur farge ekspert frisør flotte farger follo friskt hår frisor frisør akershus frisør app frisør farge frisør hellerasten frisør klipp frisør kolbotn frisør og lus frisør oppegård frisør prinsdalen frisør sofiemyr frisør søker jobb frisør tårnåsen frisøren din frisørkurs frisør frizzout hverdagssminke hårkur hårpleie iD hair id colour bomb jane iredale klippe kurs kolboten kolbotn kurs for frisører l'anza fakta hår l'anza fakta l'anza frisørkurs landerudsenteret frisør landerudsenteret lanza fakta lanza lus barnehagestart lus i skolestart luse råd lysestriper mMKollagen make-up mineralsminke mmkollagen pulver mmkollagenpulver i follo neglelakk kolbotn neglelakk oppegård neglelakk sofiemyr neglelakk som sitter neglelakken neglelakk ny medarbeider søkes olaplexbehandling olpalex online timebestilling frisør oppegård frisør oppsett brud oppsettning permanent pleier huden rett hår uten rettetang råd mot lus salongpleie shampoo shampo sminkekurs sminke sminking sofiemyrfrisør sommer klar sommerhender sommerklær sunlights svennebrev søker frisør søker jobb sønsterudveien 32 tilbud vakker hud vakre hender vi er best på brudeoppsett vi er best på hår og skjønnhet vi er best på neglelakk vinylux neglelakk vinylux ÅPNINGSTID SOMMER SOFIEMYR FRISØR Åpningstider landerudsenteret frisør Økt hårvekst åpningstid sommer åpningstider julen åpningstider landerudsenteret frisør