- Din lokale frisør
Olaplex
Olaplex - en revolusjon innen hårfarge
Olaplex brukes under alle fargebehandlinger. Fra mini color til bleking, fra striper til hel farger, og i permanent. Ved f.eks. bleking og lysning brytes hårets disulfidbindinger opp. Dette er det som fører til at håret blir slitt, og det er her Olaplex kommer til unnsetning! Den kobler sammen bindingene som brytes ned, og får håret ditt vil virke betraktelig mye mindre slitt!

Olaplex ble oppfunnet ved en ren tilfeldighet. 
Dr. Eric Pressley og Dr. Craig Hawker, som aldri tidligere hadde jobbet med hår produkter, skulle i utgangspunktet lage en silikonbasert erstatning til Moroccan Oil. I stedet fant de opp en ingrediens helt fri for silikoner og oljer, og skapte Olaplex. Kun fire måneder etter oppfinnelsen hadde over 7000 salonger etterspurt Olaplex, og nå finnes den også i Norge.

Olaplex er en salongbehandling som utføres i tre steg.
Enten som en kurbehandling eller som en "add on treatment" til din fargebehandling. 
De to første stegene utføres her i salongen.

Del 1 blandes inn i fargen, eller lysningen, og beskytter disulfidbindingene som løses opp under en farging/lysningsbehandling.
Del 2 påføres i vasken etter at fargen er skylt ut og har en total virke tid på 15 min.
Del 3 er en kur man bruker hjemme for å ta vare på - og vedlikeholde resultatet.

Pris
Kuren koster kroner 380-490 som en kur i salong, og da får man med seg del 3 hjem. Den brukes også i kjemiske behandlinger og da er prisen fra kroner 200 ekstra til behandlingen man gjør i salongen.